SOON DESIGN

Lokalt og internasjonalt

Om Oss

Har du en spennende produktidè?

Har en idè til et produkt du ønsker å utvikle, eller kanskje har trenger du skisser eller 3D modeller av og trenger en fungerende prototype. Kom innom oss i Son for en uformell samtale over en kopp kaffe, det koster ingen ting.

Det lille designbyrået SOON DESIGN

Hvem er vi og hva gjør vi

Soon Design er et lite design selskap i Son (Vestby) og har siden 2011 utviklet mange varierende produkter i forskjellige markedssegmenter og derfor opparbeidet seg sterke industrielle forbindelser både i Norge og utlandet.

Her i Soon Design møter du designere og produktutviklere med bakgrunn både fra industridesign og ingeniørfag – med det til felles at designtenkning ligger i blodet. Vi hjelper at fra privatpersoner til små og store selskaper fra idefase til sluttprodukt.

Vi i Soon Design tilbyr designtjenester innen innovasjon, produktdesign, industriell design, tjenestedesign, maskin- og programvareteknikk, grafiskdesign, produktutvikling, simulering og produksjon.

Vi jobber hardt for å imøtekomme behov for strategisk konsistente, virkelig innovative og kommersielt levedyktige produkter.

Har du en spennende produktide du ønsker å snakke om, eller har du allerede noen produkter du ønsker å videreutvikle.  Hva med en uforpliktende prat over en god kaffe!

Der er bare å ta kontakt for et hyggelig og uformelt møte.

Kanskje vi kan hjelpe deg over en rask kaffekopp, eller etablere et fremtidig felles samarbeide.