SoonDesign AS & Soon Sports AS åpner dørene!

Det hele skjer og etableres i Slettaveien 15 i Son hvor “Reodor” i sykkelbutikken går sammen med Atle & Øyvind Stubberud (hhv. Design & Investor) og starter noe de har kaldt Soon Sports. Den høytidlige åpningen og visninger av 2012 modellene skjedde denne lørdagen med mange spente oppmøtte som fikk vafler, pepperkaker og gløgg. En sykkel prat ble det nok også tid til før julestria setter inn. Håper vi på snø med noen av disse syklene u-testet mon tro?  🙂

Jannicke har nok den letteste 29″ hardtailen i Son på 8.4kg…

Morsomt at så mange stakk innom for å overvære seansen:-)

Den nye 2012 hardtailen tar opp konkuransen med “åkken som helst!” lettvekter med integrerte wires….

 

…og mange var interessert i fulldemperen. En 29″ fulldemper med feeling, vekt og  pris du kan lete lenge etter…